NENT henter tidligere NRK- og TV 2-kommentatorer

– Det at NENT Group ønsker å løfte skøytesporten til et nytt nivå er åpenbart kjempespennende å være med på, sier Even Wetten.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

NENT henter Even Wetten (37) og Mikael Flygind Larsen (37) som skøytekommentatorer til sine hurtigløpsendinger på Viasat 4 og Viaplay.

NENT sikret seg i sommer rettighetene til å vise skøytesport de neste fire sesongene

Wetten har kommentert skøyter på NRK de siste ti årene, mens Flygind Larsen har tidligere vært kommentator under OL for både TV 2 og Discovery. Begge to er også tidligere landslagsløpere. 

– Det at NENT Group ønsker å løfte skøytesporten til et nytt nivå er åpenbart kjempespennende å være med på. Det gjør de i en spesielt bra tid sportslig, med et meget spennende lag og gode resultater, sier Wetten i en pressemelding.

– Samtidig blir det veldig kult å jobbe sammen med Mikael. Det er en spennende utfordring å få prøve seg som hovedkommentator, og jeg kommer til å føle meg trygg med Mikael ved min side, sier Wetten.

Og får samme mynt tilbake fra sin nye kommentatorkollega:

– Jeg blir veldig motivert av NENT Group sin skøytesatsning, og gleder meg til å jobbe med Even, sier Flygind Larsen.

NENT har rettighetene til å vise både verdenscup og mesterskap. Sesongen starter 15. november med verdenscup i Minsk. 

Sjur Molven

Redaksjonssjef i sportsavdelingen til NENT, Sjur Molven, sier følgende om ansettelsene:

– Vi er utrolig godt fornøyd med å ha fått på plass to så markante og erfarne profiler på kommentatorplass. De to besitter enorm kunnskap, entusiasme og lidenskap og både vi og seerne går en spennende sesong i møte.

PS! NENT har også signert duoen Lise Røsto Jensen og Espen Røtterud Runås til å kommentere kunstløp. Begge har tidligere kommentert sporten for Discovery.

Powered by Labrador CMS