Tinna Gudmundsdottir forlater mediebransjen

DN-topp forlater mediebransjen: Går til Snøhetta

Tinna Gudmundsdottir forlater DN Media Group - går til Snøhetta

Publisert Sist oppdatert

Tinna Gudmundsdottir, fungerende direktør for produkt og strategi i DN Media Group, blir daglig leder for Snøhetta Oslo.

– Vi skulle selvsagt gjerne beholdt henne, men jeg er også enig med Tinna i at det er det er bra at vi utvikler ledere som er attraktive der ute, sier konsernsjef i DN Media Group Trond Sundnes.

Gudmundsdottir kom til DN i 2014 og har spilt en viktig rolle i utviklingen både av DN og gruppen. Hun har vært i roller som redaksjonssjef for Etterbørs og for Magasinet, vært målgrupperedaktør utviklingsredaktør og stedfortredende sjefredaktør i DN.

– Hun etterlater seg mange spor både i produkter, tjenester og folk. Jeg har satt særlig pris på Tinnas store gjennomføringsevne, som vi andre må jobbe for å fylle når hun forlater oss. 

Gudmundsdottir har siden mars vært stedfortredende direktør for produkt og strategi, mens Julie Lundgren har vært på et års engasjement som leder for Singapore-kontoret. 

I DN vil sjefredaktør Janne Johannessen utlyse Gudmundsdottirs rolle som Utviklingsredaktør innen kort tid.

– Tinna har vært en helt sentral pådriver i den innsiktsbaserte, digitale veksten i DN de siste årene. Hun kombinerer et brennende hjerte for journalistikken vår og folkene rundt seg med evne til kjapt å omsette teft og ideer til handling. Det er vemodig å miste en dyktig, entusiastisk og omsorgsfull kollega, sier Janne Johannessen.

Det er ni år siden Gudmundsdottir begynte i DN.

– Jeg er ekstremt takknemlig for all tilliten og mulighetene jeg har fått i DN-systemet. Det er disse erfaringene som gjør det mulig å takke ja til å lede en så spennende organisasjon som Snøhetta Oslo. Selv om jeg ikke kan arkitekturfaget, så er det de samme elementene som trigger meg, som da jeg valgte DN: et ekstremt viktig samfunnsoppdrag og bransjens sterkeste fagfolk, sier Tinna Gudmundsdottir.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS