Trond Sundnes, NHST.

Trond Sundnes går av som konsernsjef i DN Media Group

Slutter i konsernet etter 17 år. 

Publisert Sist oppdatert

Trond Sundnes gir seg som konsernsjef i DN Media Group. 

– Jeg har hatt fantastiske år her, som journalist, leder, redaktør, og sist konsernsjef. Det har vært givende år for en som liker endring. Og etter 17 år med svært mange spennende oppgaver og sammen med gode kolleger, så er tiden kommet for å gjøre en stor endring for meg selv, sier Sundnes.

Sundnes ble konsernsjef i det som da het NHST i 2021. Da kom han fra jobben som konserndirektør for NHST Global Publications. Han har hatt ulike roller i konsernet siden 2007. 

– Sammen med mange flinke mennesker har jeg fått ta selskapet gjennom store endringer siste tre år og sikret at vi utnytter kompetanse, teknologi og andre ressurser mye bedre enn tidligere, på tvers av våre publikasjoner og landegrenser. Og nå skal noen andre få lede arbeidet i den neste fasen, sier Sundnes.

Han er tidligere utviklingsredaktør i Dagens Næringsliv, har jobbet flere år i ulike stillinger i VG og fikk SKUP-prisen i 2001 og i 2010.

I fjor byttet konsernet navn fra NHST til DN Media Group. 

I høst måtte Sundnes og DN Media Group igjennom en nedbemanning for å spare oppmot 60 millioner kroner, hvor de måtte kutte 25 årsverk. I tillegg ble det gjort innsparinger i Dagens Næringsliv og de andre medietitlene. 

Styreleder i DN Media Group, Anette S. Olsen, takker Sundnes for innsatsen han har gjort i selskapet. 

 – Som konsernsjef har han sørget for at vi tatt et langt og viktig steg i å bli et integrert mediekonsern der vi utnytter kompetanse, teknologi og andre ressurser på tvers av publikasjoner og landegrenser, sier styreleder i DN Media Group, Anette S. Olsen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS