Donya Jabari

Donya Jabari går fra TV 2 til Good Game

Donya Jabari skal være med å bygge opp e-sport i Norge for Good Game.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Donya Jabari, kjent som TV2-sportens ansikt i kanalens satsning på e-sport, og har tidligere hatt samme rolle i VG, blir en del av Good Games satsing på e-sport.

Det melder Good Games i en pressemelding.

– Jeg har stortrivdes med å dekke e-sport både i VG og TV 2, men drømmen min de siste åtte årene har vært å få være med å bygge opp e-sport i Norge, og jeg finner ikke et bedre sted for akkurat det enn i Good Game, sier Jabari, som går inn i en nyopprettet rolle som prosjektleder.

Administrerende direktør i Good Game, Erling Rostvåg, jobber med en rekke rekrutteringer denne våren, og er begeistret over å ha fått Donya Jabari på laget.

– Vi har store ambisjoner fremover, og frisk kapital gjør oss i stand til å skyte fart i retningen vi ønsker. Da trenger vi flinke folk som Donya, som har et glødende engasjement for å bygge norsk e-sport, sier Rostvåg og fortsetter:

– Hun er utdannet prosjektleder, så hun kan definitivt bidra med langt mer enn å være e-sportens ansikt utad. Men vi vet jo at hun er en ypperlig formidler, så hun vil få muligheten til å bidra både foran kamera og bak kulissene.

Good Game utvider også utviklerteamet, og ansetter utviklerne Johan Graucob og Eilif Akerjordet.

Powered by Labrador CMS