Kristoffer Joner blir TV 2s dramakonge - og serien er allerede solgt til flere land

«Kieler gata» er tittelen på TV 2-satsingen, og ifølge pressemeldingen blir det premiere til høsten på TV 2 og TV 2 Sumo.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Ti episoder planlegges og prosjektet presenteres som kanalens storsatsing høsten 2018.

Vi finner også andre kjenninger på rollelisten, som Andrea Bræin, Janne Heltberg, Alexander Rapaport, Silje Storstein, Anneke von der Lippe, Nicolai Cleve Broch og Johan Rheborg.

Joner, som også blir å se i storfilmen «Skjelvet», som har forventet kinopremiere 31. august, spiller hovedrollen. «Kieler gata» skal følge karakteren Jonas (Kristoffer Joner): En mann med en mørk fortid som tror han har funnet det perfekte skjulestedet i Kieler gata.

«Gradvis finner han ut at det er flere i gata som har samme interesse som ham – forhindre at noen graver i fortiden – til enhver pris», heter det blant annet om handlingen.

Det er Patrik Syversen og Cecilie Mosli som skal stå for regien for serien, som har ITV International som distributør. Serien er utviklet og skrevet av Patrik Syversen, Stig Frode Henriksen og Jesper Sundnes.

Innspillingen vil blant annet finne sted på Fetsund, Ørje og Oslo – og for noen scener vil produksjonen også reise ut av landet, heter det fra kanalhold.

Powered by Labrador CMS