På bildet er Petter Emil Wikøren, som er ny redaktør i Dronemagasinet.
Petter Emil Wikøren er ny redaktør i Dronemagasinet.

Petter Emil Wikøren er ny redaktør i Dronemagasinet

– Jeg ønsker å være en aktiv del av arbeidet med å videreutvikle og forsterke posisjonen Dronemagasinet har, sier den nye redaktøren.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver Dronemagasinet på sin egen hjemmeside tirsdag.

Petter Emil Wikøren har tidligere blant annet jobbet som fotograf på VGs lokalkontor i Lindesnes, og sist som ansvarlig redaktør for lokalavisen Lindesnes.

Han ser frem til å produsere saker, lage innhold, informere og nå ut til folk med et budskap.

– Det har jeg alltid likt. Jeg ønsker å være en aktiv del av arbeidet med å videreutvikle og forsterke posisjonen Dronemagasinet har som den naturlige kilden til alt dronerelatert stoff for våre lesere, sier Wikøren til Dronemagasinet.

45-åringen sier at han har lite erfaring med droner, og at han i starten vil lære seg faguttrykk og andre ting som hører med i bransjen.

– Jeg har hatt kolleger i ryggen fra første stund, så møtet med UAS Norway og Dronemagasinet har vært veldig bra. Jeg ser lyst på det som vi skal bygge sammen, sier han.

Daglig leder Anders Martinsen er strålende fornøyd med å få Wilkøren med på laget.

– Vi har blitt et ledende nettsted som skal speile dronebransjen. Tidligere har det vært en smal nisje-bransje, men har de siste årene fått en mye bredere leserskare. Så det har vært viktig for oss å få et solid redaktøravtrykk på dette, sier Martinsen til Medier24.

Powered by Labrador CMS