TV 2 sikrer seg Telialigaen de fire neste sesongene

– Har nådd et sportslig nivå som gjør det attraktivt for oss å satse langsiktig på dette, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

TV 2 fortsetter sin satsing på e-sport og har kjøpt rettighetene til å sende de fire neste sesongen av Telialigaen - Norges nasjonale e-sport-turnering -  melder kanalen i pressemelding.

I tillegg til livesendinger av sluttspill og finaler to ganger i året, vil TV 2 også sende «Ukes kamp» i Counter-Strike GO - som skal sendes både lineært og på nett, melder kanalen.

– Telialigaen er den dominerende aktøren innenfor det nasjonale e-sport miljøet i Norge, og har nådd et sportslig nivå som gjør det attraktivt for oss å satse langsiktig på dette, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

Også Good Game, som står bak Telialigaen, er fornøyd med den nye avtalen.

– TV 2s satsning på e-sport er inspirerende for hele bransjen, og en god mulighet for å synliggjøre norske lag og profiler. Telialigaen ivaretar både bredden og eliten i Norge, og er organisert i seks divisjoner i fem forskjellige grener, sier Erling Rostvåg, administrerende direktør i Good Game.

Powered by Labrador CMS