Ina Vedde-Fjærestad er ansatt som redaksjonssjef for børs i E24

– Jeg brenner for å gjøre finansjournalistikk mer tilgjengelig for alle, uten at det skal være fordummende, sier Ina Vedde-Fjærestad (40) som nå er ny redaksjonssjef for børs i E24.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Det skriver E24 i en pressemelding fredag formiddag.

Ina Vedde-Fjærestad har siden våren 2021 fungert som prosjektleder for redaksjonelle konsepter i E24.

– Jeg gleder meg skikkelig til å jobbe tettere med den ekstremt dyktige og ikke minst ålreite gjengen med finansjournalister, og sammen med dem befeste E24s posisjon som ledende på børs- og finansjournalistikk, sier hun.

Vedde-Fjærestad er utdannet siviløkonom og autorisert finansanalytiker. Hun var første gang innom E24 i 2006, og har også bred erfaring som økonomijournalist fra Dagens Næringsliv, Reuters og Kapital. Vedde-Fjærestad returnerte til E24 våren 2020.

– Jeg brenner for å gjøre finansjournalistikk mer tilgjengelig for alle, uten at det skal være fordummende. Vi skal ikke være høye og mørke, men heller vise vår suverenitet gjennom god og grundig journalistikk rundt det som skjer på børsen og aktørene rundt, sier Vedde- Fjærestad.

Konstituert nyhetsredaktør Eirik Amb Nysveen er svært fornøyd med at Ina har takket ja til jobben.

– Ina har gang på gang vist at hun har både kompetanse og evne til å løfte E24. Det er helt avgjørende for E24 å ha en sterk børs- og finansavdeling. Jeg er sikker på at Ina er den rette til å lede de dyktige børsjournalistene våre, og sørge for at vi skiller oss ut med den beste journalistikken, sier han.

Powered by Labrador CMS