Fra NFF sin FIFA-turnering i oktober 2018.

TV 2 skal sende FIFA-kamper

NFF og TV 2 har signert en avtale som sikrer kanalen rettighetene på Norges eFotballkamper og NM i eFotball.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

- Vi er veldig godt fornøyd med å få med oss TV 2 på laget når det gjelder eFotball. Vi har allerede et tett og godt samarbeid med TV 2 gjennom de andre landslagene vi har, så dette kommer til å bli bra, sier Mats Theie Bretvik, ansvarlig for e-sport og eFotball i NFF.

Ifølge pressemeldingen vil avtalen innebære et sted mellom 4-6 landskaper i tillegg til Norgesmesterskapet som går av stabelen i oktober. TV 2 har tidligere sendt NFFs FIFA-turnering, mens VGTV sendte Norges første FIFA-landskamp 18. desember.

- TV 2 har mange kloke fotballhoder og vi har klokkertro på at de vil kunne levere det vi trenger for å sikre en positiv utvikling for eFotball. Ikke bare i Norge, men også for resten av Europa, fortsetter Bretvik til fotball.no.

Øyvind Løland er prosjektleder i TV 2 sporten og synes eFotball er spennende.

- For TV 2 er eFotball en naturlig og spennende utvikling av fotballproduktet vårt. Vi vet at de som spiller FIFA er svært fotballinteressert. Fotballkompetanse og spillentusiasme blir viktig når vi skal formidle eFotball, og vi gleder oss til å få dette ut på skjermen og på våre digitale flater, sier han.

Powered by Labrador CMS