Madeleine Strand går fra jobben som redaktør i Kamille og målgruppesjef i Egmont til stillingen som kundeansvarlig og innholdsredaktør i TRY Innhold

Madeleine Strand forlater Egmont og Kamille til fordel for TRY Innhold

- Det er veldig spennende å få ta del i å bygge opp innholdssatsningen i et hus med så mange dyktige spesialister.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Strand har bakgrunn som journalist i VG og har hatt en rekke lederroller i Egmont, som redaktør for utgivelser som Kamille, Det Nye, Foreldre & Barn, Ditt bryllup og Kvinneguiden.

– Korona-krisen har ført til at vi på svært kort tid har fått en mer digital moden befolkningen. Vi vet at godt innhold er en god trafikkdriver og bro til økt handel på nett, derfor er denne satsingen spennende å gjennomføre i et hus med over 100 digitale-og teknologiske spesialister, skriver Strand i meldingen.

Leder Lene Vintervoll i TRY innhold.

Nå går hun til TRY Innhold og blir selskapets tiende ansatt, opplyser de i en melding.

– Vi er veldig glade for å ha fått Madeleine på laget. Med sin brede redaksjonelle ledererfaring, kreativitet og målgruppeforståelse skal vi lage enda bedre konsepter for våre kunder. TRY Innhold skal stå for høy kvalitet forankret i en god merkevarestrategi, og det er vi sikre på at Madeleine vil bidra til, opplyser Lene Vintervoll, som er leder i TRY innhold.

Powered by Labrador CMS