Renold T. Christopher, Torgeir Knutsen, Jeanette Nyhammer Vik og Knut Storvik.
Renold T. Christopher, Torgeir Knutsen, Jeanette Nyhammer Vik og Knut Storvik.

TV 2 signerer Renold, Torgeir, Jeanette og Knut

TV 2 henter nye journalister fra NRK, Dagbladet, Drammens Tidene og Avisa Oslo.

Publisert

TV2.no ansetter Torgeir Knutsen (27) fra NRK og Renold T. Christopher (33) fra Avisa Oslo som nyhetsreportere.

Det skriver TV 2 i en pressemelding.

Samtidig ansetter kanalen Jeanette Nyhammer Vik (28) fra Dagbladet som breakingreporter, og tidligere frontsjef i Drammens Tidene, Knut Storvik (37) som frontredigerer.

Knutsen kommer fra NRKs klimaredaksjon, har jobbet i Aftenposten/E24 og Romerikes blad, og vikarierte som nyhetsreporter på TV2.no for noen år siden. Nå returnerer han til redaksjonen.

– Jeg er sikker på at TV 2 vil sette et enda større preg på nyhetsbildet framover, og det er veldig stas å få bli med på dette laget, sier Knutsen.

Christopher kommer fra Avisa Oslo, hvor han har jobbet som breakingjournalist det siste året.

Han har vært seks år i TV 2 hjelper deg og Matkontrollen i produksjonsselskapet Mastiff. Han har også flere års erfaring fra NRK Hordaland.

– Jeg gleder meg veldig til å begynne i TV 2. Den nye satsingen virker veldig spennende, og er noe jeg har lyst til å være med på. Jeg ser frem til alle mulighetene i TV 2 og å lære nye metoder, sier Christopher.

I tillegg til Dagbladet har Nyhammer Vik vært innom NRK og har journalistutdanning fra OsloMet.

– Jeg gleder meg enormt mye til å bli en del av TV2s nye supersatsing, og som breaking- journalist er jeg klar for å gi jernet, slik at vi vinner nyhetskampen gang på gang, sier Nyhammer Vik.

Storvik har tidligere vært blant annet i Romerikes Blad og mange år i Gudbrandsdølen Dagningen. Han er utdannet både journalist og statsviter.

Powered by Labrador CMS