Kristian Kristensen, Ingebjørg Bratland, Emma Steinbakken, Bjørn Eidsvåg, Karoline Krüger, Isah og Freddy Kalas er årets artister i «Hver gang vi møtes».

Aldri før har så mange sett en episode av Hver gang vi møtes

Premiereprogrammet hvor Bjørn Eidsvåg hylles har nå passert en million seere.

Publisert Sist oppdatert

Aldri før har så mange sett en episode av «Hver gang vi møtes». Årets sesong ligger an til å bli den mest sette noensinne.

Det skriver TV 2 i en pressemelding.

Seertallene fra premieren av årets sesong har nær doblet seg siden den ble vist 1. januar. 542.000 så programmet det første døgnet, og etter snart to uker er det en million som har sett hyllesten av Bjørn Eidsvåg.

Dermed er dette den mest sette «Hver gang vi møtes»-episoden siden programserien hadde premiere i 2012.

– Det er over all forventning, og nok en gang skjønner jeg ikke hvorfor jeg ikke har vært med på dette tidligere. Dette er bare stas, sier Bjørn Eidsvåg.

Og mens en million seere har sett premiereprogrammet, har snart 900.000 sett hyllesten av Freddy Kalas på under en uke, opplyser mediehuset.

Ikke bare har de som ser programmet lineært økt siden i fjor – antallet som ser programmet via TV 2 Play har nær doblet seg siden 2022-sesongen.

– Dette er helt fantastisk, og viser hvor godt årets sesong har truffet seerne. Miksen av artister har virkelig truffet hjertene til publikum, og når to av låtene topper listene i Norge samt at seks låter er inne på topp 20, har vi all grunn til å være kjempestolte. All honnør til alle involverte i denne produksjonen, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Powered by Labrador CMS