Øyvind Henriksen, redaktør i nettstedet EiendomsWatch, flankert av administrerende direktør Anders Heering t.v. og internasjonal redaktør Rasmus Emborg i det danske mediekonsernet Watch Media som nå etablerer seg i Norge.

Nå er EiendomsWatch lansert

Ny nettavis for eiendomsbransjen er lansert av Watch Media i dag.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Som Medier24 tidligere har meldt lanserer Watch Media den nye nettavisen EiendomsWatch.

De ønsker at EiendomsWatch skal gi leserne uavhengig nyhetsjournalistikk om den norske eiendomsbransjen.

– Vi skal dekke transaksjonene, resultatene, strategiene, konfliktene, samarbeidene, de store prosjektene, og ikke minst – det aller viktigste: menneskene i bransjen, sier redaktør Øyvind Henriksen.

Henriksen, som kommer fra en redaktørstilling i E24, skal lede et team på fire personer som retter søkelys mot eiendomsaktørene.

– Vårt mål er å gi leserne eksklusive nyheter og oversikt over hva som skjer i bransjen. Der de bredere redaksjonene kun følger de største selskapene i ny og ne, kan vi gå i dybden og følge hele bransjen over tid. Vi har dermed mulighet til å skape et produkt med svært høy relevans for de som jobber i bransjen, sier Henriksen.

Han mener lanseringen av EiendomsWatch kommer på et svært godt tidspunkt.

– Eiendomsbransjen har alltid vært i endring, men endringstakten har neppe noen gang vært høyere enn det vi ser i dag. Pandemien har fungert som en katalysator for store trender både innen handel og kontor.

EiendomsWatch er en del av Watch Media, et selskap eid av det danske mediekonsernet JP/Politikens Hus.

Under Watch-merket driver selskapet allerede 15 danske bransjemedier, fire engelskspråklige bransjemedier, samt FinansWatch i Norge og FinanzBusiness i Tyskland.

Powered by Labrador CMS