Helene Kleppe, Fabian Skalleberg Nilsen og Øystein Byberg utgjør sammen med Øyvind Henriksen redaksjonen i EiendomsWatch.

Watch Media henter fra E24 til nytt nisjenettsted

Øystein Byberg, Helene Kleppe og Fabian Skalleberg Nilsen er ansatt som journalister i EiendomsWatch.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Denne måneden lanserer Watch Media sitt andre nettsted i Norge, EiendomsWatch.

Tidligere i år ble det kjent at Øyvind Henriksen gikk fra E24 til Watch Media for å lede satsingen på eiendomsbransjen.

Nå er det klart hvem Henriksen får med seg i redaksjonen. Øystein Byberg, Helene Kleppe og Fabian Skalleberg Nilsen er alle ansatt i Watch Media for å jobbe med EiendomsWatch.

Henter fra finanspressen

Øystein Byberg (51) har lang fartstid i finanspressen. Byberg har erfaring som journalist og nyhetsredaktør gjennom 18 år i Hegnar Online (i dag Finansavisen.no). De siste årene har Byberg jobbet som nyhetsredaktør i Bilforlaget.

– Det jeg ser mest frem til er å få være med på å etablere en ny nyhetstjeneste fra «scratch». Det blir morsomt å bygge noe nytt og finne vår posisjon, sier Byberg.

Helene Kleppe (44) vender tilbake til mediebransjen etter fire år i finansbransjen. Kleppe kommer fra stillingen som salgs- og markedssjef i meglerhuset Christiania Securities. Hun har tidligere jobbet syv år som finansjournalist i Hegnar Media, der hun i en periode var programleder for økonominyhetene.

– Den danske Watch-modellen har vist seg å være en formidabel suksess, og det er spennende å få være med helt fra start når vi nå skal lage en norsk løsning. Dessuten gleder jeg meg til å følge aktørene i norsk næringseiendom tett. Dette er en svært profesjonalisert bransje med utrolig mange flinke mennesker og store verdier involvert, sier Kleppe.

– Sover veldig godt om natten

Fabian Skalleberg Nilsen (30) kommer fra E24 der han det siste året har jobbet på realtidsdesken med både tekst og TV. Nilsen har i tillegg erfaring fra flere redaksjoner i NRK og TV2.

– Jeg er veldig spent på EiendomsWatch, og jeg gleder meg til å være med på laget til det som er årets hittil beste nyhet! Mye har vært sagt og skrevet om der vi bor, jobber og handler, men det er viktig å følge opp eiendom i Norge tett nå i fortsettelsen. Å dekke dette hver dag blir både utfordrende og givende, og jeg er heldig som får være med å bygge opp den norske utgaven av EiendomsWatch, sier Nilsen.

Redaktør Øyvind Henriksen er tydelig fornøyd med ansettelsene.

– Dette ble veldig bra. Jeg er veldig fornøyd. Dette er en kompetent, flink og svært hyggelig gjeng. Med dette laget på plass, sover jeg veldig godt om natten, sier Henriksen

Ifølge redaktøren er redaksjonen godt i gang med planleggingen.

– Det har så langt vært en fryd å jobbe med denne gjengen. De har fra første dag vist en god forståelse for hva målgruppen vår er opptatt av. Jeg tror eiendomsbransjen har noe å glede seg til nå.

Powered by Labrador CMS