Nyansettelser i Haugesunds Avis: Ine Rossebø Knudsen (23) og Marius Amdal Haugen (29).

Marius (29) og Ine (23) flytter inn på Karmøy-kontoret til Haugesunds Avis

Marius Amdal Haugen får fast jobb, mens Ine Rossebø Knudsen går inn i en prosjektstilling.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Like før jul varslet Haugesunds Avis at de skulle trappe opp satsingen på Karmøy, og styrke lokalkontoret med to ansatte.

Nå er det klart at Marius Amdal Haugen og Ine Rossebø Knudsen, som begge allerede har fartstid i Haugesunds Avis, får stillingene.

Var i tvil om hun skulle søke

Rossebø Knudsen studerer for øyeblikket master i terrorisme ved University of East London, og tiltrer en prosjektstilling ved påsketider, samtidig som hun vil jobbe med masteroppgaven på si. Amdal Haugen begynte på Karmøy-kontoret denne uken.

– Jeg er utrolig fornøyd med å ha fått stillingen. Det er kjempestas av mange grunner, også fordi jeg ikke engang er ferdig med å studere. Jeg er i ferd med å ta en mastergrad innen terrorisme i London, så jeg var veldig i tvil om jeg i det hele tatt skulle søke. Men det er jeg veldig glad for at jeg gjorde nå, sier Rossebø Knudsen til Medier24.

– Jeg søkte fordi jeg har fått et veldig godt inntrykk av Haugesunds Avis etter å ha jobbet som sommervikar, tilkallingsvikar og frilanser i avisen, både på grunn av folkene som jobber der og måten de jobber på, sier 23-åringen videre.

Etter å ha jobbet i TV Haugaland som programleder i to år fra 2015, var Amdal Haugen tilbake i Haugesunds Avis i 2017, hvor han hadde et vikaropphold i 2011.

– Sjeldent journalistisk talent

Sjefredaktør i Haugesunds Avis, Einar Tho, er fornøyd med ansettelsene.

– Marius er en erfaren journalist, sin unge alder til tross. Han kan skrive kjapt og godt, er flink til å ta bilder, har TV-erfaring og kan lett gå live via telefonen, og han har erfaring som frontjournalist. Marius kan fortelle historier, men også jobbe undersøkende. Dessuten er han god med folk, en sabla hyggelig kar – og fra Karmøy.

Sjefredaktør i Haugesunds Avis, Einar Tho.

Han sier videre:

– Ine har et sjeldent journalistisk talent. Hun er uredd, dyktig og jobber imponerende effektivt. Ine har imponert meg fra første stund som sommervikar, og kommer til å ta store steg også videre. Hun kan snakke med alle slags folk og vil være en stor ressurs for oss.

– Det var flere gode søkere, men jeg er veldig glad for at førstevalgene takket ja til jobber hos oss. Jeg tror også begge disse kan bli gode framtidige ledere, om de ønsker.

Powered by Labrador CMS