Dagsavisen-redaktør Eirik Hoff Lysholm er ny styreleder i Norsk Presse­forbund

– Dette er et oppdrag jeg ser fram til med ydmykhet, sier Hoff Lysholm til Medier24. Han tropper på som styreleder 1. juli.

Publisert

1. juli takker NJ-nestleder Dag Idar Tryggestad for seg som styreleder i Norsk Presseforbund, og Dagsavisen-redaktør Eirik Hoff Lysholm tar over ledervervet. 

Styreledervervet i Norsk Presseforbund går på rundgang mellom Norsk Journalistlag, Norsk Redaktørforening og Mediebedriftenes Landsforening (MBL) - og de neste to årene er det altså Norsk Redaktørforening som får ansvaret.

Hoff Lysholm, som også er nestleder i redaktørforeningen, ser på jobben som en viktig oppgave. 

– Nå vil jeg bruke litt tid på å sette meg inn i det gode styrearbeidet som har vært og se hvordan vi best mulig kan videreføre og eventuelt styrke dette, skriver han i en melding til Medier24 og fortsetter: 

– Det sitter mange dyktige folk i styret og jeg kjenner administrasjonen som meget kompetent, så dette er et oppdrag jeg ser fram til med ydmykhet. Men det er litt tidlig å si noe mer før jeg tiltrer 1. juli og har fått litt tid til å sette meg inn i alt det viktige arbeidet som foregår i Presseforbundet, skriver han. 

Powered by Labrador CMS