Ellen Arnstad gjør snart comeback og starter sitt «jobbliv nummer 2».

Dette blir Ellen Arnstads neste jobbliv: Går til hotell og konferanse som sjef for nye «X» på Hellerudsletta

Arnstad er ansatt som administrerende direktør for «X Meeting Point Norway», med nyoppusset messehall og Norges første Marriot-hotell.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Tidligere i år gikk Ellen Arnstad (51) av som sjefredaktør og forlagsdirektør i Se og Hør og Aller Media, etter et langt liv i mediebransjen.

Arnstad trengte da en timeout, og snakket blant annet i Aftenposten noen uker senere om den alvorlige sykdommen til sønnen.

Den profilerte medielederen fikk også hedersprisen fra Oslo Redaktørforening i vår.

Men den vitale 51-åringen slo samtidig fast: Hun var på ingen måte ferdig i yrkeslivet, og skulle nå starte «sitt neste jobbliv».

Hva det blir, ble kjent onsdag morgen: I en pressemelding fra det noe kryptiske navnet X Meeting Point Norway er det klart at Arnstad blir administrerende direktør for senteret med samme navn.

Hellerudsletta rustes nå den gamle messehallen Exporama opp, og samtidig bygges et splitter nytt moderne hotell. I august åpner messesenteret under navnet X, med 20.000 kvadratmeter opplevelser. Hotellet blir Norges første Marriot-hotell, med 276 toppmoderne rom.

Og alt dette skal altså ledes av Ellen Arnstad:

- På X skal kunnskap, underholdning, opplevelser, mat og drikke og helt spesielle og annerledes møteplasser smelte sammen. Vi har ambisjoner om å skape noe du ikke har sett i Norge før, sier hun i en melding onsdag. 

-Vår visjon på X er «Velkommen til mulighetene». Med toppmoderne fasiliteter og den beste teknologien skal vi sette spor. Ja, jeg ser på X som en sanselig scene som skal by på innhold til mange ulike målgrupper.

- Gründeren i meg skal hentes opp igjen. Det å få bygge noe helt nytt i Norge med solide eiere og sterke merkevarer som står bak, er virkelig drømmejobben når jeg starter mitt jobbliv nummer 2, sier Ellen Arnstad.

 

Powered by Labrador CMS