Ellen Ruth blir ny salgsdirektør i MeyerHaugen.

Ellen Ruth er ansatt som salgsdirektør i MeyerHaugen

– Jeg liker at de ønsker å finne enda bedre måter å drive rekruttering og rådgivning på.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Rekrutterings- og rådgivingsselskapet MeyerHaugen styrker laget innen media og kommunikasjon og har ansatt Ellen Ruth som ny salgsdirektør.

- Jeg har fulgt MeyerHaugen en stund, og liker at de ønsker å finne enda bedre måter å drive rekruttering og rådgivning på. De er nytenkende, nysgjerrige og våger å utfordre etablerte tankesett og teste ny teknologi, sier Ellen Ruth i en pressemelding.

Og legger til:

–Det synes jeg er veldig spennende å være med på.

Ruth har lang ledererfaring, blant annet som salgsdirektør i Amedia. Hun kommer senest fra stillingen som Manager Executive Search i Badenoch + Clark.

 - Maktbalansen i rekrutteringsprosessen har endret seg i favør kandidatene. Det betyr at vi som skal finne de flinkeste folkene må kommunisere annerledes og profilere oppdragsgiverne på nye måter, sier Petter Meyer, daglig leder og partner i MeyerHaugen.

– Ellen kommer fra en bransje som kan storytelling, noe som er en nøkkelferdighet for å kunne formidle verdier, visjoner, lederskap og strategi til de beste kandidatene, sier Petter Meyer, daglig leder og partner i MeyerHaugen.

Petter Meyer sier Ruth er dyktig til å skape tillit og levere kvalitet og engasjement overfor både oppdragsgivere og kandidater. Hun har et stort nettverk og tilfører selskapet verdifull erfaring på medie- og kommunikasjonsbransjen, hvor selskapet ønsker å ta en sterkere posisjon.

Powered by Labrador CMS