Ida Nysæter Rasch og Emil Gukil skal fronte Vinterstudio på NRK denne vinteren.

Ida Nysæter Rasch og Emil Gukild skal lede NRKs vintersports­sendinger

– Det er kanskje særlig viktig å ha noe å samles om i den spesielle tida vi er i nå, sier Nysæter Rasch.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

NRK-journalistene Ida Nysæter Rasch og Emil Gukild blir profilene for kanalens vintersportssatsing de kommende månedene.

Med seg får de tidligere langrennsstjerne Astrid Uhrenholdt Jacobsen og tidligere alpinist Nina Haver-Løseth som eksperter i studio.

Duoen skal veksle på å lede det tradisjonelle Vinterstudio, der kanalen denne vinteren blant annet skal sende ski-VM, samt verdenscup i langrenn, skiskyting og alpint. 

– Ambisjonen er å lage verdens beste hjem for Vintersport, der vi håper at publikum også vil delta med sine meninger og ønsker. Vi vil lage fyldige sportshelger hvor man lærer, ler, blir oppdatert og engasjert, sier Gukild i en pressemelding.

– Det er kanskje særlig viktig å ha noe å samles om i den spesielle tida vi er i nå, det finnes mange ensomme mennesker rundt omkring og det føles skikkelig fint å kunne holde de med selskap, legger Nysæther Rasch til.

NRK opplyser om at de er forberedt på at flere arrangementer kan bli avlyst eller usatt som følge av koronapandemien.

Eksperter og kommentatorer i Vinterstudio 2020. Fra venstre: Astrid Urenholdt Jacobsen, Emil Hegle Svendsen, Nina Haver-Løseth, Ida Nysæter Rasch og Emil Gukild.
Powered by Labrador CMS