Ansvarlig redaktør Stian Eliassen (i midten)er svært fornøyd med å styrke redaktørteamet i iFinnmark med Vidar Kristensen (t.v.) og Erik Brenli.

Erik Brenli og Vidar Kristensen blir redaktører for iFinnmark

Overtar som konstituert redaktør og nyhetsredaktør i mediehuset. 

Publisert Sist oppdatert

Erik Brenli (49) er konstituert som redaktør i Finnmarken og iFinnmark, og vil få ansvaret for dekningen av Øst-Finnmark. 

Brenli har tidigere erfaring som journalist fra blant annet Finnmarken, Finnmark Dagblad, iFinnmark, Hadeland og Ságat. 

Brenli vil, sammen med Stian Eliassen, som de siste månedene har vært konstituert som ansvarlig redaktør, dele ansvarsoppgavene. 

 Eliassen er også ansvarlig redaktør i Finnmark Dagblad og iFinnmark.

– Jeg er veldig glad for å få tilliten, og for at Stian fortsetter med et overordnet ansvar. Jeg er helt sikker på at vi skal få til et godt samspill, og det er en trygghet for meg å ha ham med videre, sier Brenli.

Vidar Kristensen har de siste årene arbeidet utenfor mediebransjen, med salg. Nå gjør han comeback og er ansatt som nyhetsredaktør.

– Jeg gleder meg utrolig mye til å komme tilbake til mediebransjen. Samfunnsengasjementet er stort, og å få jobbe i Finnmarks største mediehus og dekke hele fylket, gleder jeg meg veldig til, sier han.

Ansvarlig redaktør Stian Eliassen, er svært fornøyd med at mediehuset har fått en ny ledergruppe på plass.

– Dette er veldig sterke signeringer. Både Erik og Vidar er svært rutinerte pressefolk som kommer til å bidra godt. Jeg er veldig glad for at vi har fått på plass så solide folk i sentrale funksjoner i mediehuset, sier Eliassen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS