Nyhetsredaktør Jan Magnus Weiberg-Aurdal, nyhetsjournalist Even Hye T. Barka og nyhetsjournalist Torill Henriksen i Medier24.

Pressemelding

Medier24 ansetter to journalister i faste stillinger og får sin første nyhets­redaktør

Ansetter Even (22) fra egne rekker og Torill (34) fra Shifter. I tillegg rykker Jan Magnus (40) opp. - Leserne kan forvente enda bedre journalistikk, sier ansvarlig redaktør Erik Waatland.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Nylig søkte Medier24 etter nyhetsjournalister som kunne løfte landets største nettavis for mediebransjen ytterligere.

Nå er det klart hvem som skal sørge for å bidra til at M24s lesere får enda mer dagsordensettende journalistikk fremover:

  • Torill Henriksen (34) fra Shifter. Har bakgrunn fra en rekke lokalaviser og Innomag og skal være med på å løfte Medier24s satsing på økonomijournalistikk, dybde og analyser.

–  Jeg har lenge vært daglig leser av Medier24, og fulgt den enorme veksten de har hatt de siste årene. Å få sjansen til å jobbe i en så innovativ og raskt voksende nettavis er fantastisk og jeg gleder meg til å få være med denne gjengen på veien videre. Nå ser jeg frem til å dykke dypere ned i mediebransjens kroker, og være med på å sette dagsorden på både stort og smått.

  • Even Hye T. Barka (22) har det siste halve året gått landets beste nyhetsskole i Medier24 og har bakgrunn fra Aftenposten, NRK og Nettavisen. Skal løfte oss ytterligere på breaking og mye annet.

– Jeg er utrolig glad for å ha fått denne jobben, og kjenner meg både privilegert og overveldet over tilliten jeg nå blir vist. I løpet av tiden min i Medier24 har jeg fått lov til å utvikle meg sammen med fantastisk gode og dyktige kollegaer, og nå ser jeg virkelig frem til fortsettelsen. Vi har store ambisjoner, og sammen er jeg helt og fullt overbevist om at vi vil nå målene våre.

Even Hye Tytlandsvik Barka (til venstre) og Torill Henriksen er ansatt som faste journalister i Medier24.

– Vi mener alvor når vi sier at vi skal satse tungt på enda mer dagsordensettende journalistikk - og det gjør vi nå. Disse ansettelsene er et tydelig tegn på at leserne og abonnentene av Medier24 får mye godt stoff i vente. Even er et stort talent som vi kommer til å se mye fra fremover - og Torill har bevist at hun er en veldig dyktig nyhetsjournalist, så vi gleder oss, sier ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland.

Samtidig som dekningen forsterkes med flere journalister, rykker vaktsjef Jan Magnus Weiberg-Aurdal (40) opp og blir M24s første nyhetsredaktør.

Weiberg-Aurdal har over 20 års erfaring fra en rekke riksdekkende redaksjoner. Nå får han et utvidet operasjonelt ansvar for nyhetsdekningen.

– Det er veldig gøy å avslutte et spesielt 2020 med å få lede en utvidet redaksjon, som vil bli enda større i 2021. Torill og Even sikrer oss den gode kombinasjonen av talent, erfaring, nyhetssult og innsikt som vil gi et enda bedre Medier24, sier nyhetsredaktør Weiberg-Aurdal.

Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24 AS.

– Jan Magnus er et stort ledertalent med over 20 års erfaring som nyhetsjournalist i en rekke riksdekkende redaksjoner. Nå får han et utvidet ansvar i Medier24, som vil styrke den daglige operative nyhetsdekningen. Jeg er veldig glad for at Jan Magnus har takket ja til utfordringen, forteller Waatland.

I tillegg til at redaksjonen styrkes, så gjør Medier24 noen endringer for å styrke kommersiell side. Markedsrådgiver Bahar Darabi får et utvidet ansvar for sosiale medier.

Powered by Labrador CMS