Jan Magnus Weiberg-Aurdal blir ny vaktsjef i Medier24. Til høyre: Ansvarlig redaktør Erik Waatland.

Jan Magnus Weiberg-Aurdal (39) rykker opp: Blir vaktsjef i Medier24

(PRESSEMELDING): – Behovet for og etterspørselen etter journalistikk om «andedammen» har aldri vært større, sier han.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Jan Magnus Weiberg-Aurdal kom til Medier24 sommeren 2019 fra Bauer Media - og får nå utvidet ansvar som vaktsjef for landets største nettavis for mediebransjen.

– Jeg har hatt et spennende og innholdsrikt første år i Medier24, og nå ser jeg frem til flere i årene som kommer. Det har vært et krevende 2020 for alle i mediebransjen, men behovet for og etterspørselen etter journalistikk om «andedammen» har aldri vært større, sier han.

Weiberg-Aurdal har en bachelor i historie fra Universitetet i Bergen – samt etterutdanning fra IJ/Høgskulen i Volda. 39-åringen har mer enn 20 års erfaring fra mediebransjen med jobber hos blant annet TV 2, Bauer Media, Nettavisen, NRK, Glåmdalen og Mastiff.

Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24 forteller at han er glad for å få med seg 39-åringen i en viktig rolle fremover.

– Jan Magnus har imponert meg siden han kom til Medier24 og har tatt store steg på den tiden. Nå i sommer har han fått et utvidet ansvar og har virkelig levert varene. Jeg ser fram til å være tett på hans utvikling i årene fremover, sier Waatland.

Det er samtidig klart at sommervikar Even Hye T. Barka får utvidet vikariatet til ut året.

Powered by Labrador CMS