Erik Waatland og Siss Godager-Andersen
Erik Waatland blir ansvarlig redaktør og leder for datterselskapet Lab24, og Siss Godager-Andersen tar over som konsernsjef i Tjuefire.

PRESSEMELDING: 

Erik Waatland gjør comeback i journalistikken - Siss Godager-Andersen blir ny konsernsjef i Tjuefire

Selskapet som gir ut Medier24 og KOM24 får ny toppleder - og lager nytt laboratorium for journalistisk innovasjon ledet av Erik Waatland.

I august meldte selskapet at daglig leder Siss Godager-Andersen i Tjuefires kommersielle selskap Partner24 blir ny viseadministrerende direktør i hele selskapet. 

Nå tar hun ytterligere et steg og blir fra 1. januar konsernsjef i Tjuefire - og dermed også da daglig leder i alle selskapene.

– Vi har store ambisjoner om å vokse mye i årene fremover både på event og gjennom lansering av nye nettaviser. Derfor tror jeg det er helt riktig at Erik skal lede det innovative arbeidet med å utvikle nye forretningsområder, fordi dette er noe han brenner for. Han har en helt egen evne til å bygge kildenettverk og å skape en nyhetsledende kultur. Noe som er essensielt når man skal bygge nye nettaviser, sier Godager-Andersen og fortsetter: 

– Så håper jeg å kunne bidra til at vi når de hårete målene vi har satt oss, og må si at jeg er utrolig takknemlig og veldig ydmyk med tanke på ansvaret som ligger i denne rollen. 

Dermed går Erik Waatland av som administrerende direktør - en rolle han har hatt i fem år. 

Før det var han sjefredaktør, vaktsjef og journalist i Medier24 i tillegg til at han gründet KOM24 og senere Tjuefire. 

Godager-Andersen blir dermed øverste administrative leder i Medier24 AS - og går inn i toledermodellen sammen med sjefredaktør Cornelia Kristiansen.

Waatland skal lede det nye Tjuefire-eide selskapet Lab24, som skal ha særlig fokus på innovasjon.

– Det har vært en fryd å lede dette selskapet de siste fem årene med heftig vekst både redaksjonelt og kommersielt. De neste fem årene skal vi lansere flere nye nettaviser og andre sprell, så jeg gleder meg til å bruke all min tid på å utvikle nye konsepter. Dessuten er selskapet i de beste hender med Siss, som har gått gradene i Tjuefire og overbevist meg om at hun er rett til å ta oss inn i den neste skaleringsfasen, sier Erik Waatland.

I løpet av de fem årene har selskapet gått fra 4,2 millioner kroner i omsetning til over 20 millioner. Selskapene i Tjuefire-konsernet har også gått fra fire til nær 20 ansatte og har omtrent 8000 abonnenter fordelt på avisene Medier24 og KOM24. Selskapet er fire år på rad kåret til Gaselle-bedrift av Dagens Næringsliv og er dermed mediebransjens raskest voksende selskap fire år på rad.

Det nye Lab24 blir innovasjonshub i selskapet, der nye nettaviser og andre konsepter skal utvikles.

Der blir Erik Waatland ansvarlig redaktør - og gjør dermed comeback i journalistikken.

– Det ble to år utenfor det jeg elsker mest; nemlig å lage avis, så nå er det på tide å ta på arbeidshanskene igjen. Jeg ser fram til å fortelle verden hva vi har kokt sammen på bakrommet når vi går inn i det nye året.

Tjuefire får dermed et tredje datterselskap, i tillegg til Medier24 og Partner 24. 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Erik Waatland: 90011613

Siss Godager-Andersen: 992 74 257

Powered by Labrador CMS