Erik Waatland og Siss Godager-Andersen foran tjuefire-konsernets logoer.
Administrerende direktør Erik Waatland har ansatt Siss Godager-Andersen som viseadministrerende direktør. Selskapet skal over i en betydelig vekstfase og har behov for å utvide ledelsen.

PRESSEMELDING: 

Siss Godager-Andersen (35) rykker opp i Tjuefire - blir viseadministrerende direktør

Tjuefire-veteranen får utvidet ansvarsområde i det selskapet går inn i en ny vekstfase. – Vi skal vokse mye fremover og det gleder jeg meg til å bidra til.

Siss Godager-Andersen er utnevnt til viseadministrerende direktør i Tjuefire. 

35-åringen begynte i Medier24 AS som forretningsutvikler i 2019 og har gradvis tatt stegene - først som daglig leder i det interne salgs- og innholdsbyrået - og nå inn i en ny rolle.

– Jeg har gått på en god skole under ledelse av Erik Waatland der jeg gradvis fått mer og mer tillit. Nå føler jeg meg klar til å sette sammen alle de ulike ansvarsområdene inn i en ny og spennende rolle, sier Godager-Andersen.

35-åringen vil få et betydelig ansvar for den daglige driften av selskapet, administrasjon, rapportering og budsjetter - men skal samtidig bekle rollen som daglig leder i Partner24 AS.

– Siss kom inn hit som et stort talent og har utviklet seg til å bli en svært godt likt leder med evne til å skape resultater. Jeg har full tillit til at hun vil løfte oss ytterligere nå som vi skal inn i en betydelig vekstfase som vil kreve at jeg har mer fokus på innovasjon og nyskaping, sier administrerende direktør Erik Waatland og fortsetter:

– Med Siss i denne viktige lederrollen, er vi godt posisjonert for å realisere våre ambisiøse vekstmål.Godager-Andersen er utdannet journalist fra University of the Arts London har en mastergrad fra BI (Executive master of management). Hun har tidligere jobbet som prosjektleder for Esacon AS og har bakgrunn fra NRK, IBM, Yomando Chelsea Norge og Press Association.

Godager-Andersen begynner i den nye jobben når hun returnerer fra foreldrepermisjon i september.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Siss Godager-Andersen, siss@medier24.no / 992 74 257

Erik Waatland, erik@medier24.no / 90011613

Powered by Labrador CMS