Redaktør og daglig leder Erik Waatland og styreleder Nina Refseth i Medier24.

Pressemelding:

Alle aksjonærene kjøper seg opp i Medier24: Slik blir fordelingen

PRESSEMELDING: - Det at alle eierne kjøper seg opp, tyder på at vi har troen på Medier24s fremtid, sier styreleder Nina Refseth.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

1. august forlot Gard L. Michalsen Medier24 for å bli sjefredaktør og administrerende direktør i Schibsted-eide E24.

Han eide 57 prosent av aksjene, som nå er fordelt på de eksisterende eierne, som benyttet seg av forkjøpsretten.

- Det at alle eierne kjøper seg opp, tyder på at vi har alle en sterk tro på Medier24s fremtid. Jeg ser det som særskilt positivt at redaktør og daglig leder Erik Waatland kjøper seg opp og blir nest største eier av selskapet, sier styreleder Nina Refseth i Medier24.

Største eier blir Teknisk Ukeblad Media AS, som har kjøpt seg opp til 33,7 prosent. 

Gjennom selskapet Blautmyr AS har Erik Waatland benyttet seg av forkjøpsretten og eier nå i underkant av 1/3 av Medier24 AS.

- Da jeg begynte i Medier24 for to år siden, var det bare meg og Gard. Siden den gang har vi fått på plass en utrolig god redaksjon og kommersiell avdeling, som setter rekorder hver måned. Trafikken er mer enn doblet siden jeg begynte for to år siden – og vi passerer nå 1.600 betalende abonnenter - i tillegg til at vi vokser i antall hoder, sier Erik Waatland og fortetter:

- Dette er bare begynnelsen – og derfor er jeg glad for å sikre meg et eierskap som viser for alvor at jeg mener vi har en solid fremtid.

I 2017 fikk selskapet driftsinntekter på 4,3 millioner kroner, og et driftsresultat på 889.000 kroner. Årets omsetning har allerede passert fjoråret med god margin.

Slik blir eierskapet i Medier24

 Medier24 drives av Medier24 AS, som (per 31. august 2018) eies av 

  • Teknisk Ukeblad Media AS (33,7 prosent)
  • Blautmyr AS (26,9 prosent)
  • Screensailor AS (22,4 prosent) 
  • Julie Hansson Tangen (10 prosent)
  • Nina Refseth (5 prosent)
  • Eira Lie Jor (2 prosent)

Spørsmål kan rettes til styreleder Nina Refseth på telefon 416 00 701 eller daglig leder og redaktør Erik Waatland på telefon 900 11 613.

Powered by Labrador CMS