Trond Sundnes.

Trond Sundnes blir ny styreleder i Medier24: Slik blir det nye styret

(PRESSEMELDING): – Jeg er imponert over det Medier24 har fått til, sier Sundnes.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Trond Sundnes blir ny styreleder i Medier24 AS og erstatter dermed Nina Refseth som gikk inn i styret i Morgenbladet.

– Medier24 er en av de nyhetsmediene jeg leser oftest, fordi de skriver for meg om bransjen jeg jobber i. Derfor var det enkelt å si ja til dette, sier Sundnes og fortsetter:

– Jeg er imponert over det Medier24 har fått til og jeg gleder meg til å lære mer - og bidra med min kompetanse i styrearbeidet.

Sundnes er i dag administrerende direktør i NHST Global og leder deres globale og nasjonale publikasjoner innen shipping, energi og sjømat. Han er tidligere utviklingsredaktør i Dagens Næringsliv, har jobbet flere år i ulike stillinger i VG og fikk SKUP-prisen i 2001 og i 2010.

Med seg i styret får han:

  • Karine Østtveit, Chief Digital Officer i Codan Forsikring og tidl. magasinredaktør i Dagbladet
  • Morten Holst, partner og leder for forretningsutvikling i teknologiselskapet Innocode
  • Einar Steen, organisasjonspsykolog og partner i Senter for ledelse
Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24.

Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland kontrollerer 100 prosent av selskapet gjennom holdingselskapet Blautmyr AS. Han er strålende fornøyd med det nye styret.

– Jeg ønsker å bli målt kommersielt, redaksjonelt, personalmessig og på innovasjon. Dette styret bringer med seg en rekke av de kompetanseområdene jeg ønsker å bli utfordret på. Jeg er meget godt fornøyd med å ha fått et så kompetent styre på plass, sier Waatland og fortsetter:

– Vi går med store planer om å vokse og utvikle oss fremover og med dette styret på plass, er jeg sikker på at vi skal ha de beste forutsetninger for å nå målene våre.

Powered by Labrador CMS