Espen Teigen blir en del av Nettavisens nye politiske avdeling.
Espen Teigen blir en del av Nettavisens nye politiske avdeling.

Espen Teigen blir politisk journalist i Nettavisen: – Skal være en pitbull

Sylvi Listhaugs tidligere politiske rådgiver får nye arbeidsoppgaver.

Publisert Sist oppdatert

Nettavisen og ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum oppretter en egen politisk avdeling. Denne blir blant annet Espen Teigen en del av. Det skriver Nettavisen i en sak på sine egne nettsider torsdag kveld.

Teigen var rådgiver for nåværende stortingsrepresentant Sylvi Listhaug mens partiet satt i regjering. Han sluttet i denne jobben i 2018.

Som journalist i Nettavisen hittil jobbet med økonominyheter.

– Jeg skal være en pitbull for våre lesere. Jeg skriver ikke for andre journalister, jeg skriver for dem som leser Nettavisen. Dem blir det stadig flere av, og de er tørste etter mer av vår journalistikk som utfordrer og krever svar, sier Teigen.

I Nettavisens sak poengterer Stavrum at det er over to år siden Teigen sluttet med sitt politiske arbeid, og at karantenetiden hans dermed har vært lengre enn det som er vanlig ved slike overganger.

Sammen med Teigen kommer også Henrik Heldahl, som det siste året har jobbet som politisk journalist i Nationen. Han har også i flere år jobbet som journalist og kommentator i AmerikanskPolitikk.no og vært programleder for podkasten Ampolcast.

Powered by Labrador CMS