Espen Teigen er ferdig som Sylvi Listhaugs rådgiver. «Det har vært en tøff uke og nå må jeg få slappe av litt»

Publisert

Samtidig som Sylvi Listhaug varsler at hun trekker seg som statsråd, opplyser Espen Teigen til Medier24 at han også går ut av regjeringskontorene.

Teigen har blant annet hatt ansvaret for Listhaugs sosiale medier.

- Jeg trekker meg ikke, men jeg går av som rådgiver sammen med statsråden, noe som er helt ordinært. Alle rådgivere gjør det. Akkurat nå skal jeg ta meg noen dager og slappe av, så blir det påskeferie etter hvert. Det har vært en ganske tøff uke, så det skal bli godt å få slappet av litt og tenke på hva man skal gjøre videre, sier han til Medier24.

- Er det aktuelt for deg å bli med Sylvi Listhaug til Stortinget?

- Jeg utelukker ingenting, men nå må jeg ta meg tid til å tenke. Jeg er åpen for det meste, men jeg må få senke skuldrene noe.

- Hva vil du si om det som har skjedd?

- Hvis Arbeiderpartiet tror de har vunnet noe som helst med denne vanvittige heksejakten, så tar de grundig feil. Vi kommer til å vise dem at de tar fullstendig feil, sier han til Medier24.

Meldingen om hans avgang kommer noen timer etter at Listhaug selv gikk av som justisminister.

Rødt fremmet 14. mars mistillitsforslag mot Sylvi Listhaug. Det skjedde etter at Listhaug i en Facebook-post anklaget Ap for å være mer opptatt av å beskytte terroristers rettigheter enn nasjonens sikkerhet.

Posten ble lagt ut etter at opposisjonen stemte ned et lovforslag om å åpne for å frata norske fremmedkrigere med doble statsborgerskap sitt norske borgerskap, uten å måtte gå veien om en domstol først.

Etter fem dager med massiv kritikk fjernet Listhaug innlegget.

Powered by Labrador CMS