Eurosports Gunnhild Toldnes er glad i å gå på ski. Her avbildet på tur i marka.

Påskepraten:

Dette er Eurosport-profilens påskeanbefalinger: – Snuser på terningkast seks

Er du på jakt etter god underholdning i påsken? Eurosports Gunnhild Toldnes har flere forslag.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Medier24 stiller denne påsken en rekke spørsmål til medieprofiler i spalten #Påskepraten.

Neste person ut er Eurosport-journalist Gunnhild Toldnes.

– Hva gjør du i påska? (og når hadde du sist ski på beina?)

- I påska skal jeg kose meg med å gå på ski mest mulig før snøen forsvinner. Med alle restriksjonene og lockdown her i Oslo har den fantastiske vinteren vært til stor glede de siste månedene. Sist tur var forrige helg i Sørkedalen. Marka er nydelig!

– Når finner du roen på ferie?

- Ferieroen kommer når jeg legger fra meg telefon og Twitter, enn så vanskelig det er. Og kommer i gang med en god bok, da kobler jeg av.

– Hvilke medier/serier/podkaster/innhold vil du anbefale andre å konsumere i påska?

- Jeg vil anbefale Tore Renbergs siste, Tollak til Ingeborg. Den gjorde veldig inntrykk og snuser faktisk på terningkast 6 for min del. Påska er vel tid for krim, og selv har jeg akkurat begynt å se den gamle, danske serien Forbrytelsen. For de som ikke har sett, kan den anbefales.

– Og så er det kanskje litt freidig å anbefale egen podcast, men det får gå - er du glad i norsk fotball er Indre bane muligens noe å lytte til mens vi spiser appelsin og lengter etter seriestart.

– Hvordan vil du karakterisere medieåret så langt i år?

- Medieåret så langt har jo i all hovedsak handlet om korona, naturlig nok. Jeg slites mellom å være drittlei av å lese om det og at jeg samtidig må få med meg alt.

– Hvordan blir resten av medieåret 2021?

- Det hadde vært deilig å gå inn på en nettavis uten alarmerende smittetall blinkende mot deg. Men korona-kjøret vil nok prege medieåret 2021 også fremover. Som fotballinteressert er jeg ganske spent på hvor mye diskusjonen rundt en eventuell Qatar-boikott vil prege sportsjournalistikken dette året.

Powered by Labrador CMS