Even Sandvold Roland fortsetter kometkarrieren: Blir komm-sjef i Tesla Motors

Bytter jobb - et halvt år etter forrige jobbskifte.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Even Sandvold Roland (25) ble i sin tid kjent som «drittunge» på Twitter, etter en debatt i 2009 med Warner-topp Terje Pedersen om digital distribusjon av musikk.

Den tida er forlengst forbi, og Roland har gjort karriere i både VG Nett, Geelmuyden-Kiese, og startet employer branding-byrået Rotor. Som 23-åring ble han kommunikasjonssjef i Adecco Norge - og sommeren 2015 ble han ansatt i konsulentselskapet Varde Hartmark

Og nå er han igjen på flyttefot: Onsdag kveld melder Even Sandvold Roland selv på Facebook at han har begynt i ny jobb som kommunikasjonssjef i Tesla Norge.

Til Medier24 sier 25-åringen at noe av grunnlaget for å jobbe i Varde Hartmark falt bort tidligere i år:

- Jeg ble rekruttert til Varde Hartmark av Svein Tore Bergestuen, og gikk dit for å jobbe med ham. Han fikk et tilbud fra Arbeiderpartiet jeg godt forstår at han sa ja til, men dermed forsvant også mitt grunnlag for å være der, sier han.

Nå ser han fram til hans nye jobb, og skriver på Facebook: 

- Og jeg er så stolt og glad at jeg sprekker. Jeg har fått ansvaret for kommunikasjonsarbeidet til en av verdens største og mest spennende merkevarer i ett av de viktigste markedene deres, melder 25-åringen.

Ny jobb! På mandag begynte jeg som kommunikasjonssjef i Tesla Norge. Og jeg er så stolt og glad at jeg sprekker. Jeg har...

Posted by Even Sandvold Roland on 6. januar 2016

Powered by Labrador CMS