Det blir gjensyn med både Adam(Simon J. Berger) og Henrik (Tobias Santelmann) i den neste sesongen av Exit.
Det blir gjensyn med både Adam(Simon J. Berger) og Henrik (Tobias Santelmann) i den neste sesongen av Exit.

Exit tilbake på skjermen

Tredje og siste sesong av Exit kommer på NRK 2. mars.

Publisert Sist oppdatert

NRKs serie Exit er Norges mest sette ordinære dramaserie, med et snitt på 2,1 millioner seere for første sesong, og 2 millioner andre sesong.

Nå er det klart at sesong tre av den populære serien kommer på skjermen 2. mars.

– Finalesesongen av Exit er en kulminering av livet karakterene har levd til nå. De har alltid levd på en måte der de har pushet alt så langt det går, bare for å føle noe som helst. Få et eller annet form for kick. Denne gangen dytter de det endelig utenfor kanten, forteller serieskaper Øystein Karlsen i en pressemelding.

Den tredje sesongen er spilt inn i land som Marokko, Spania, Frankrike England, Sverige og Norge. Serien baserer seg delvis på det norske finansmiljøet, og skal gi et innblikk i skyggesiden til det nyrike Norge.

– Vi håper Exit 3 blir en slags dekadent og destruktiv fest å se på. Det skal godt gjøres å gjette hva som kommer rundt neste sving, forteller Karlsen.

– Jeg vil si at det er rundt 70 prosent virkelighet. Det som er gøy er at det er alltid de verste historiene som er sanne. Fiksjon og fantasien slår sjelden virkeligheten. Skjønt i denne sesongen er det også et par fiksjonshistorier som drar på nokså friskt.

Powered by Labrador CMS