NRK bekrefter ny Exit-sesong

Kommer i 2021, skriver statskanalen i en pressemelding.

Publisert

Saken oppdateres

Fredag melder NRK at streamesuksessen Exit får en oppfølgersesong i 2021.

– Vi håpet på en avklaring før jul, og det fikk vi til. Det som ligger på bordet av nye ideer, historier og research, har gjort at vi har besluttet å gå for en ny sesong av «Exit». Jeg håper og tror det er flere enn meg som er spente på fortsettelsen, sier NRKs dramasjef Ivar Køhn i en melding.

«Exit» er den mest strømmede dramaserien i NRKs strømmetjeneste NRK TV noensinne, står det i meldingen. Snittet på de åtte episodene i sesong 1 ligger nå på 1.102.000 avspillinger. Legger man til lineær TV-seeing, ligger snittet på 1.358.000, skriver NRK.

Det er produksjonsselskapet Fremantle som produserer dramaserien «Exit» for NRK. Også sesong to vil være basert på ekte historier fra det norske finansmiljøet.

– Vi er utrolig glade og takknemlige for at NRK vil ha en sesong til av «Exit». Manusforfatter Øystein Karlsen startet å skrive i oktober, og i likhet med sesong 1, bygger fortsettelsen på historier fra de fire gutta og fra finansmiljøet der vi gjennom høsten har gjort ytterligere intervjuer, sier Petter Testmann-Koch, eksekutiv produsent og administrerende direktør i Fremantle.

Tobias Santelmann (Henrik), Jon Øigarden (Jeppe), Simon Berger (Adam), Pål Sverre Hagen (William) og Agnes Kittelsen (Hermine) har alle bekreftet at de er klare for sesong to.

Manusarbeidet til den nye sesongen er allerede i gang. Innspillingen vil skje i løpet av 2020, og sannsynligvis vil sesong to være klar for visning i 2021.

Powered by Labrador CMS