NRK-serien «Exit» fenger fortsatt: Nå har alle episodene 1,1 millioner seere i snitt

– Serien har satt en ny standard for hva vi kan få til med drama i NRK TV, sier analytiker i NRK, Iacob Christian Prebensen.

Publisert

NRK-serien om de fire finansmennene Adam, William, Henrik og Jeppe har blitt heftig diskutert og debattert i norske medier de siste månedene. 

Med dyre biler, ville fester og en flom av kokain har de rystet norske TV-seere - og nå setter serien ytterligere rekorder. 

– Exit har nå over 1,1 million seere i snitt for alle episodene totalt. I løpet av de uken eller den neste vil den nok passere en million seere i snitt på strømmetjenesten NRK TV. Serien har satt en ny standard for hva vi kan få til med drama i NRK TV, sier analytiker i NRK, Iacob Christian Prebensen i en melding. 

Serieskaper Øystein Karlsen snakket om serien med Medier24 allerede i juni. Da var han klar på at dette var noe helt nytt:

– Den skiller seg veldig ut fra tidligere norske serier. For tre år siden var det kun HBO som ville ha sendt denne serien. Den er drøyere enn noen annen serie du har sett i Norge, sa han til Medier24 og fortsatte:

– Det er en serie som er menneskelig på ett plan, men de mellommenneskelige problemene er flyttet opp på et nivå der økonomi ikke lenger er et problem. Der man har råd til absolutt alt man vil gjøre, og hvilke sett problemer man står overfor da. Det er et litt annet sett problemer enn å lure på om man har råd til husleia den neste måneden. 

Powered by Labrador CMS