MediaPuls episode 72: Hvor parkerer du bilen din?

PODKAST: Tenk at bilen er innholdet ditt. Hvor er det best å parkere bilen da? I egen garasje, korttidsparkering hos mediehus, eller langtidsparkering hos bloggere?

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Marius har (nesten) mistet stemmen sin, og sannelig er ikke bredbåndslinjen hans litt dårlig også. Derfor blir det litt Jørn Hoel-preg over stemmen fra nord i denne episoden av MediaPuls.

I episode 72 lurer vi på hvor bedriftene bør parkere bilen sin. Om det lønner seg å parkere den i egen garasje, eller om det er best å satse på korttids- eller langtidsparkering.

Om det er bedre å satse på innhold i egne kanaler, hos mediehus eller bloggere.

PcW tror at online-annonsering vil bli større en TV i løpet av 2017, og Facebook Live vil snart komme med støtte for to-person-kringkasting, skedulering av sendinger og venterom for de som vil få med seg livesendingen. Vi tror det er kun spørsmål om tid før venterommet vil fylles med reklame, noe som vil være et etterlengtet inntektspotensiale for mediehus.

YouTube svarer Facebook Live og Periscope, med egen livesending, og undertøysbutikken My Muse har lansert Norges første Facebook Messenger Bot. Facebook Messenger har også blitt viktigere enn Snapchat, skal vi tro en fersk undersøkelse fra Telenor, og Instagram gjør det nå mulig å laste opp bilder direkte fra laptop – via Adobe Lightroom.

Dette og mye mer – på en litt dårlig Telenor-linje fra Tromsø, med en litt dårlig stemme fra Marius.

Hør på MediaPuls via 

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/270972582" params="color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false" width="100%" height="166" iframe="true" /]

Nyttige lenker:

MediaPuls presenteres på Medier24 i samarbeid med podkasterne Hans-Petter Nygård Hansen og Marius Karlsen. Besøk også mediapuls.no.

Powered by Labrador CMS