Tror du at du er en like god manager som Manchester Uniteds Ole Gunnar Solskjær? Nå kan du bevise det i Fantasy-ligaen «Medier24-ligaen».

Er du Medie-Norges beste Fantasy Premier League-spiller?

Bli med i Medier24-ligaen og kjemp om flotte premier, samt en stor porsjon heder og ære.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Lørdag 12. september sparkes en ny sesong av Premier League i gang.

Det betyr også at en ny sesong med spillet Fantasy Premier League er i anmarsj - og nå får du muligheten til å vise at du er Medie-Norges aller beste manager i Medier24-ligaen.

Den som stikker av med førstepremien når den kommende sesongen er over, vil vinne et årsabonnement på Medier24 og et reisegavekort til en verdi på 5.000 kroner.

I tillegg vil det med jevne mellomrom bli delt ut masse spennende Medier24-merch til spilleren som har plukket flest poeng hver måned. 

Koden for å melde seg inn i ligaen er qcv6mh. Du kan også melde deg inn i ligaen automatisk, om du først logger på brukerkontoen din, for så å trykke på denne lenken:

Om du ikke har spilt Fantasy før, er konseptet som følger:

Du velger ut femten fotballspillere til laget ditt, innenfor et budsjett som i spillet er satt til 100 millioner pund. Man kan også bytte spillere fra runde til runde. 

Hvordan spillerne dine presterer i den virkelige Premier League, i form av mål, målgivende pasninger, rene bur og redninger, vil gi dem poeng i spillet Fantasy Premier League.  

Mer detaljert informasjon om spillet, finnes på spillets hjemmeside.

Lykke til - måtte den beste manageren vinne!

Powered by Labrador CMS