Kristoffer Furberg leder Medier24-ligaen i Fantasy Premier League.
Kristoffer Furberg leder Medier24-ligaen i Fantasy Premier League.

Kristoffer er Medie-Norges beste Fantasy-spiller i sesongåpningen

– Jeg har ventet på denne telefonen, sier Adresseavisen-journalist Kristoffer Furberg.

Publisert

Adresseavisen-journalist Kristoffer Furberg og laget hans, Torpedo Turbo,  leder Medier24-ligaen i nettspillet Fantasy Premier League etter fire av totalt 38 runder.

Du kan melde deg inn i ligaen ved å trykke på denne lenken.

Trønderen har så langt plukket 326 poeng, og ligger med det rangert som den 18. beste spilleren i Norge. På verdensbasis er bare 517 spillere rangert bedre enn ham, ut av de mange millionene som deltar i spillet.

– Jeg har ventet på denne telefonen. Tidligere i dag leste jeg en sak om en som ikke var journalist som var blant de tusen beste i verden, så jeg har lurt på hvorfor ingen har ringt meg, sier han spøkefullt når Medier24 tar kontakt med ham.

Han gleder seg naturligvis stort over å være i ensom majestet i ligaen,  der det kjempes om retten til å kalle seg Medie-Norges beste spiller.

– Det er veldig kult å være blant de beste i Norge, sier han. 

Samtidig forteller Furberg at suksessen henger tett sammen med at hans favorittlag Tottenham har hatt en god sesongåpning.

– Jeg har gjort det brukbart tidligere, men har nok vært hemmet av at jeg har spilt for mye med hjertet, og brukt Tottenham-spillere som har levert dårlig i sesongstarten, sier han og fortsetter:

– I starten av denne sesongen har både (Harry) Kane og (Heung-Min) Son levert til gangs, så nå for tiden er det bare velstand.

 

Harry Kane (t.h) er en av spillerne Kristoffer Furberg har latt seg imponere av under årets Premier League-sesong.
Harry Kane (t.h) er en av spillerne Kristoffer Furberg har latt seg imponere av under årets Premier League-sesong.

Mener man må ha disse spillerne 

Grunnet sin store lidenskap for Tottenham,  er det kanskje ingen overraskelse at Furberg mener man bør satse på de hvitkledde fra Londons fremste angrepsvåpen i de neste rundene.

– Son og Kane ser helt rå ut. De har telepatisk kommunikasjon seg i mellom og ser kjempeskarpe ut, i tillegg til at de virker å blomstre under kontringsfotballen til Mourinho, sier han. 

Den man velger som kaptein på sitt Fantasy-lag får som kjent doble poeng, og å velge feil spiller her, kan fort koste mange poeng.

På spørsmål om hvordan Furberg velger sin kaptein, svarer han:

 – Jeg har feilet mye tidligere på prøve å «diffe» (velge en spiller som få har, jour.anm) men i år går jeg for de trygge valgene, og prioriterer spillere som er i god form over de med godt kampprogram, sier han.

 

Skuffet over stjernene 

– Hvilke spillere har skuffet deg mest i år i Fantasy-sammenheng?

–Jeg kan se for meg at mange er skuffet over Aubameyang. Heldigvis har jeg svært høy terskel for å ha Arsenal-spillere i laget og styrte derfor unna, svarer Furberg.

– Timo Werner ser heller ikke helt skarp ut ennå, men jeg har beholdt ham på laget mitt til nå.

Samtidig legger han til:

– Det er mye nytt i Chelsea-laget og plutselig løsner det, sier han og minner om at Werner scoret mot Tottenham i ligacupen for en uke siden. Jeg har troen på at det kan snu selv om mange dømmer ham nord og ned, og starten ikke har vært lovende.

Selv om Furberg er sterk i troen på Chelsea-spiss Werner, levner han ikke seg selv like store sjanser. 

Den tyske landslagsspilleren og Chelsea-spissen Timo Werner har ikke levert mange poeng for Kristoffer Furbergs fantasy-lag denne sesongen. Likevel topper han Medier24-ligaen.
Den tyske landslagsspilleren og Chelsea-spissen Timo Werner har ikke levert mange poeng for Kristoffer Furbergs fantasy-lag denne sesongen. Likevel topper han Medier24-ligaen.

– Kan dette holde hele veien inn for deg og laget ditt?

– Det kan jeg aldri i verden se for meg. Kanskje kan de det i Medier24-ligaen, men jeg tviler sterkt på at jeg holder rangeringen i verden. Klarer jeg det, skal jeg være superfornøyd, sier han.

NB: Furberg opplyser også at han ikke spiller Fantasy i arbeidstiden.

Powered by Labrador CMS