Niklas Baarli starter profilbyrå sammen med Fenomen

–Vi har lyst til at det skal være gøy og givende å samarbeide med oss, sier daglig leder i Fenomen, Tom Marius Kittelsen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

TV 2-programleder Niklas Baarli er spøkefull når han forteller om sitt nyeste prosjekt. 

- For meg er jo dette et ytterst egoistisk prosjekt. Jeg trengte et management, og da jeg var arbeidsledig trengte jeg en jobb. Det er fint å ha noe å gå til om morran, som mutter’n sier, forteller Baarli med glimt i øyet.

Utover Niklas Baarli, har Fenomen fått med seg flere stjerner på laget allerede, som de ser frem til å jobbe med: Ronny Brede Aase, Silje Nordnes, Markus Neby, Sofie Frøysaa, Thomas Alsgaard, Michael Andreassen, Tuva Fellman, Camilla Lorentzen, Ken Wasenius-Nilsen, Martin Lepperød, Benjamin Silseth og Daniel Høglund. 

- Vi er veldig stolte av gjengen vi samarbeider med. Samtlige er håndplukket ut ifra en visjon om at dette er folk vi liker skikkelig godt og har stor tro på, og derfor ønsker å samarbeide med, sier daglig leder i Fenomen, Tom Marius Kittelsen. 

Og legger til: 

– Vi har lyst til at det skal være gøy og givende å samarbeide med oss. Derfor jobber vi tett med hver og én profil, for å skape felles prosjekter og målsettinger, og er heller ikke altfor mange enda. 

Powered by Labrador CMS