Fetisha Williams og Sophie Elise Isachsen skal snakke om det jentegjengen er opptatt av i NRK Radio sin nye podkast.

Sophie Elise til NRK

Skal lage podkast for NRK sammen med Fetisha.

Publisert Sist oppdatert

I podkasten «Sophie og Fetisha» skal jentene snakke, mene og diskutere det unge jenter er opptatt av.

– Jeg er så utrolig klar for å lage podkast med Fetisha igjen, sier Sophie Elise Isachsen i en pressemelding, og utdyper:

– Vi har brukt lang tid på å forme konseptet, slik at det ikke skal være enda en «to bestevenninner som prater»-podkast. Vi har ulike spalter, dødsbra folk i ryggen og kommer til å ha tett kontakt med lytterne. Vi skal slippe nye episoder ukentlig hele året – og jeg er ekstra stolt over å ha fått med NRK på laget.

Fetisha og Sophie Elise ønsker å skape et fellesskap rundt podkasten, og vil blant annet snakke om hendelser i livene deres.

– Vi er veldig glade for at NRK satser på oss. Vi skal bygge noe gøy sammen som vi håper mange vil ta del i og høre på. Lytterne kan forvente masse ærlighet, latter, kjærlighet, sorg, humor og noen drypp av politikk på en underholdene måte. Vi ønsker at de skal føle at de sitter på jenterommet sammen med oss og får høre alle hemmelighetene og meningene våre, sier Fetisha Williams.

Podkasten eies av NRK Underholdning, og de første episodene slippes allerede onsdag 28. september.

– Dette er en podkast vi trenger i NRK. Vi har en tydelig strategi om å treffe både unge målgrupper og treffe bredt i samfunnet. Så er det slik at vi ikke har vært bortskjemte med alt for mange unge kvinnelige stemmer, og har i det siste jobbet målrettet for å rette på det inntrykket, sier Rune Lind, redaksjonssjef i NRK Underholdningsavdelingen.

Powered by Labrador CMS