Trygve Hegnar og Espen Viskjær.
Trygve Hegnar og Espen Viskjær.

Nå blir Finansavisen og Kapital tilgjengelig i Retriever

– Vi ser at et samlet arkiv har en viktig samfunnsverdi, sier Trygve Hegnar i en pressemelding.

Publisert

Med den nye avtalen blir hele arkivet til Finansavisen, Kapital, InteriørMagasinet og Hegnar.no heretter være fullt søkbart i Atekst og bli en del av de andre tjenestene til Retriever., skriver Retriever i en pressemelding.

– Hegnar Media har sterke publikasjoner som setter dagsorden. Denne avtalen betyr mye for våre kunder og for Atekst brukerne, sier sjef for Retriever i Norge, Espen Viskjer i pressemeldingen. 

Trygve Hegnar sier i meldingen at han ser verdien i å være en del av et slags fellesarkiv. 

– Vi ser at et samlet arkiv har en viktig samfunnsverdi. Det er mange som ønsker å dypdykke i historisk artikler. Gjennom Atekst sikrer vi at vår stemme blir hørt, og at vårt innhold blir et viktig bidrag til den evige samfunnsdebatten, sier Hegnar i meldingen. 

Viskjer er også opptatt av samfunnsverdien av et fellesarkiv. 

– Det produseres enorme mengder innhold i dag og kildekritikk er viktigere enn noensinne. Atekst er viktig for å gi en historisk kvalitetssikret oversikt over redaksjonelt innhold publisert av landets ledende aviser, spesielt nå i disse «fake news»-tider. Vi er glade for at tjenesten nå blir enda mer komplett med Hegnar Media om bord, sier Viskjer i meldingen. 

Powered by Labrador CMS