Mediacom-sjefen slutter: Ruben Søgaard blir kommersiell direktør for FINN

- Gleder meg til å bidra til verdens beste markedsplass, sier han.

Publisert Sist oppdatert

Ruben Søgaard (42) er ansatt som ny kommersiell direktør for FINN.no, opplyser selskapet. Han begynner i jobben senest 1. november.

Søgaard kommer fra stillingen som administrerende direktør i MediaCom Norway, som han har hatt siden januar 2008.

Han har over 20 års fartstid fra byråer som Leo Burnett, Apt og MediaCom, blant annet som kunde- og digitaldirektør. 

Den påtroppende kommersielle direktøren har studert informatikk på Universitetet i Oslo og markedskommunikasjon ved Norges Markedshøyskole.

- Fant den beste kandidaten

Anders Skoe, konstituert administrerende direktør i FINN, sier dette om prosessen og rekrutteringen av Søgaard:

- Vi har hatt en god og grundig prosess for å være sikre på å finne den beste kandidaten på dette området, og det mener jeg vi har lykkes med. Vi er derfor svært glade for at Ruben Søgaard takket ja til stillingen.

- Ruben er en av Norges aller beste innen digital markedsføring og vi synes det er fantastisk at han vil lede innsatsen med å hente ut det kommersielle potensialet i FINN.no, sier Skoe.

Søgaard selv gleder seg til å ta fatt på jobben:.

- FINN har en helt unik posisjon, både når det gjelder omdømme og bruk. Jeg gleder meg virkelig til å bidra til å bygge verdens beste markedsplass og å utforske de kommersielle mulighetene sammen med resten av organisasjonen og kundene,.

Han legger til at det blir spesielt å forlate Mediacom:

- Samtidig er det ikke til å legge skjul på at det blir trist å forlate byrået og menneskene som har vært en så stor del av livet mitt de siste ti årene.

Powered by Labrador CMS