Vegard Storstad_fotograf Andreas overland
Vegard Storstad_fotograf Andreas overland

FINN har funnet sin neste utviklingsdirektør - henter Vegard Storstad fra NRK

- Han vet hva som skal til for å utvikle noe alle bruker, sier teknologidirektør Nicolai Høge.

Publisert

Vegard Storstad (41) er ansatt som ny Senior Software Engineering Manager i FINN.no. Storstad begynner i jobben i januar neste år. 

Han kommer fra stillingen som produktutviklingssjef for NRK.no. Akkurat denne jobben har han hatt siden januar 2017, men Marienlyst har vært arbeidsstedet de siste sju åra. 41-åringen har også seks års erfaring fra Econic. 

Vegard Storstad har studert systemutvikling på Høgskolen i Sør-Trøndelag og elektronikkingeniør på Høgskolen i Nord-Trøndelag.

 

Skal lede 60 utviklere

Teknologidirektør Nicolai Høge er fornøyd med sin siste rekruttering: 

- Han tar med seg spennende erfaring med å gjøre digital produktutvikling på en litt annen måte enn det vi gjør i FINN, og vet hva som skal til for å utvikle en web applikasjon som «alle» bruker». I tillegg er han en kul type vi tror vil passe godt inn i miljøet her.

Storstad går inn i FINNs teknologiledergruppe, og vil få ansvar for en utviklingsavdeling med nesten 60 utviklere. Han vil jobbe tett med FINNs markedsplasser for å se hvordan produktutviklingen kan gjøres best mulig.

Og den nye utviklingslederen gleder seg til å ta fatt på jobben: 

– De siste årene i NRK har jeg vært med på å både ansette folk fra FINN og miste kolleger til FINN, så jeg vet jeg kommer til et sterkt teknologi- og produktmiljø. Det blir også gøy å jobbe med et nisjeprodukt som står sterkt hos brukerne, i en tid hvor konkurransen utenfra blir stadig tøffere. 

– Jeg håper å kunne ta med noen erfaringer fra hvordan vi har jobbet med innovasjon og brukersentrert produktutvikling i NRK, også vet jeg det blir masse å lære om en annen del av bransjen, avslutter Storstad.

Powered by Labrador CMS