Stian Eliassen blir fast ansatt som ansvarlig redaktør for iFinnmark

– Jeg er svært ydmyk for tilliten, sier han.

Publisert Sist oppdatert

Stian Eliassen er ansatt som ny ansvarlig redaktør for iFinnmark.no, Finnmark Dagblad og Finnmarksposten, opplyser Amedia.

Eliassen har vært konstituert i samme stillingen siden i fjor sommer.

– Jeg er svært ydmyk for tilliten, og er oppriktig stolt over å få lede denne suksesshistorien videre. Titlene våre har en stolt historie, og har en svært viktig rolle i samfunnsutviklingen og hverdagen til innbyggerne i Finnmark, sier Eliassen.

– Jeg har vært med Finnmark Dagblad siden 2011, og har siden da bekledd rollene som journalist, vaktsjef, digitalsjef, digitalredaktør og det siste året som konstituert ansvarlig redaktør. Det har vært en innholdsrik og spennende reise, som jeg gleder meg til å være med på fortsettelsen av, sier han.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

Styreleder Renate Slettli Nymo forteller om en «en god og grundig ansettelsesprosess» før de landet på Eliassen.

– Stian har hatt en sentral rolle i utviklingen og etableringen av iFinnmark.no og har gjennom flere år vist en faglig dyktighet og et engasjement av de sjeldne. I rollen som konstituert ansvarlig redaktør har han levert gode resultater både økonomisk og redaksjonelt, og sammen med de andre redaktørene og redaksjonen lagt en ambisiøs og solid strategi mot 2025, sier hun.

– Stian har alle de nødvendige kvalifikasjonene, erfaringer og egenskaper som skal til for både å videreføre den gode utviklingen avisene har hatt over mange år, men ikke minst videreutvikle disse for framtiden. Med Stian ved roret og i samarbeid med resten av den flotte gjengen vi har i Finnmark er jeg helt sikker på at avisene i Finnmark vil opprettholde sin posisjon som Finnmarks største og beste lokalaviser, sier Slettli Nymo.

Powered by Labrador CMS