Avisen styrker staben med Henrik Langgård (t.v.) og Iver Waldahl Lillegjære.
Avisen styrker staben med Henrik Langgård (t.v.) og Iver Waldahl Lillegjære.

Fjell-Ljom ansetter tre nye journalister

Henrik Langgaard, Iver W. Lillegjære og Kari Vårhus er ansatt i Fjell-Ljom.

Publisert Sist oppdatert

Henrik Langgaard og Iver W. Lillegjære er en del av den daglige staben. Kari Vårhus bytter ut pensjonistlivet som frilanser for avisen.

Det skriver de i en pressemelding.

Langgaard er ansatt som journalist og frontredigerer. Han har jobbet i Hamar Arbeiderblad i fem år som journalist og frontsjef og sist som lærer ved Røros skole.

– Jeg liker å gå i dybden. Jeg liker å møte folk, jeg brenner for kultur og jeg liker å dekke konserter, sier Langgaard.

Lillegjære er ansatt som politisk ansvarlig i Fjell-Ljom. Han var journalist i Rørosnytt fra 2019 til 2021, og var også ansatt i Neo Radio som journalist med base på Røros.

– Jeg synes det er fint å få muligheten til å jobbe i Fjell-Ljom, etter min mening er dette det mediehuset som dekker Røros og Holtåen best, sier Lillegjære.

Vårhus var vikar for Fjell-Ljom i sommer og vil være fast frilanser for avisa fremover.

– Det et er artig å få muligheten i Fjell-Ljom. Jeg liker å møte folk, og gjennom skolen har jeg hatt mye med ungdommer å gjøre. Når en hjelper folk med å få trua på seg sjøl, tror jeg de får til mer. Det håper jeg å kunne ta med inn i avisa. Jeg liker ikke sensasjoner, det er det enkle, det jordnære og det positive som skjer i bygda jeg vil trekke fram, sier hun.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS