Byråleder Marius Parmann i Storm Communications – her sammen med nyansettelsene Susanne Jorde Lunde, Thomas Holst-Hansen, Frank Lynum, og Nathalie Roksvåg Stølen.
Byråleder Marius Parmann i Storm Communications – her sammen med nyansettelsene Susanne Jorde Lunde, Thomas Holst-Hansen, Frank Lynum, og Nathalie Roksvåg Stølen.

Storm Communications med stjerneansettelser: Får Susanne, Thomas, Frank og Nathalie med på laget

Kommunikasjonsbyrået får blant annet Skavlan-leder og Aftenposten-veteran med på laget.

Publisert

Det melder Storm Communications i en pressemelding.

– Petter har gitt meg et viktig råd: Skaff de beste folkene. Det er spesielt viktig i vår bransje der vi selger kunnskap og kompetanse. Vi er blitt et fantastisk sterkt lag bestående av de dyktigste og hyggeligste PR-rådgiverne i byen. Det legger kundene merke til, sier Marius Parmann, byråleder i Storm Communications.

Han er partner i byrået sammen med tidligere E24-redaktør Per Valebrokk.

Nå gjør selskapet hele fire ansettelser, og får følgende profiler med på laget:

  • Thomas Holst-Hansen (43)

  • Frank Lynum (42)

  • Susanne Jorde Lunde (29)

  • Nathalie Roksvåg Stølen (30)

Holst-Halsen er redaksjonsleder i Skavlan/Monkberry, og har jobbet i nevnte produksjonsselskap siden 2010. Han har også jobbet som journalist i Nordlandsposten, Adresseavisen, VG og Dagbladet. Han er utdannet fra journalisthøyskolen i Bodø.

– Når smarte, ambisiøse og hyggelige folk starter noe nytt, da skal man bli med, om man får muligheten. Sånn føltes det da Fredrik startet Monkberry for ti år siden, og sånn føles det nå, når Marius og Per bygger Storm. Å få lov til å spille på et sånt lag, føles som en stor ære, sier Thomas Holst-Hansen.

Aftenposten-journalist Frank Lynum har vært i Aftenposten i 15 år, og har i løpet av årene vært økonomijournalist, klubbleder, nyhetssjef, kommentator og nyhetsleder.

– Storm bygger et lag med svært kompetente folk. Jeg har veldig sansen for byråets åpenhetsfilosofi. Og med de ambisiøse målene og folkene, så blir dette det mest spennende byrået i landet. Jeg vet at jeg kommer til å ha det gøy på jobb sammen med kundene og folkene i Storm, sier Lynum, som også har bakgrunn som forfatter av den uautoriserte biografien «Steinrik» om Stein Erik Hagen.

Nathalie Roksvåg Stølen har de siste fire årene vært ansatt i Kruse Larsen, og jobber hovedsakelig med strategisk kommunikasjon, planlegging og posisjonering for Kruse Larsens kunder.

– Jeg har enormt tro på dette selskapet. Det er usedvanlig dyktige folk, godt miljø og ikke minst mange interessante kunder og konsepter som jeg gleder meg til å jobbe med. I tillegg er det et stort pluss at jeg forsetter å være tilknyttet et fellesskap med Kruse Larsen, sier Stølen.

Susanne Jorde Lunde kommer fra stillingen som trainee i Penda Paper Recycling, og har tidligere jobbet i The Silk Initiative og den norske ambassaden i Shanghai. Hun har en mastergrad i økonomi fra Imperial College i London.

– I Storm får jeg jobbe med utfordrende kunder og prosjekter sammen med flinke folk. I tillegg er byrået opptatt av å være et miljø det er gøy og jobbe med og i. Jeg ser fram til mange morsomme og spennende dager, sier Lunde.

Powered by Labrador CMS