Daglig leder Sindre Beyer (t.v) og ny seniorrådgiver Lars Nermoen er i ferd med å pakke ut flyttelasset i TRY-huset nyoppussete lokaler i Øvre Slottsgate 8.
Daglig leder Sindre Beyer (t.v) og ny seniorrådgiver Lars Nermoen er i ferd med å pakke ut flyttelasset i TRY-huset nyoppussete lokaler i Øvre Slottsgate 8.

Lars Nermoen ansatt som senior­rådgiver i TRY Råd

Nok en partner forlater Geelmuyden Kiese.

Publisert

Det opplyser selskapet i en melding.

Med Lars Nermoen på laget teller nå TRY-husets rådgivingsselskap elleve medarbeidere. Daglig leder Sindre Beyer er veldig fornøyd med sin nyeste ansettelse.

- Det er virkelig et scoop at Lars begynner i TRY Råd. Han tilfører oss en unik kompetanse gjennom sin brede og mangeårige erfaring fra byrå, politikk og næringsliv. Løsningene vi skaper for kundene våre sorterer så å si aldri innunder én kommunikasjonsdisiplin. Derfor er det ingen tvil om at Lars med sin bakgrunn blir en viktig ressurs for oss fremover, opplyser han i meldinga.

Nermoen kommer fra jobben som rådgiver og partner i Geelmuyden Kiese, og er dermed den syvende partneren som har forlatt byrået i år.

I meldinga sier Nermoen at verdien som selskapene TRY Reklamebyrå, TRY Apt og TRY Opt i TRY-huset representer ved å jobbe tett med TRY Råd, var utslagsgivende for at han takket ja jobben.

Fra 2005 til 2013 var Nermoen informasjonssjef i Hydro og han har tidligere vært  informasjonsrådgiver i Olje- og energidepartementet.

44-åringen har hovedfag i medier og kommunikasjon fra Universitetet i Oslo og har erfaring innenfor strategisk kommunikasjon, budskapsutforming, mediekontakt og krisekommunikasjon.

Powered by Labrador CMS