Nina Riibe slutter som direktør i Geelmuyden Kiese Norge. Blir partner i Considium

- Etter syv fantastiske og lærerike år er det tid for meg å gjøre noe annet. - Jeg ble overrasket, sier Hans Geelmuyden.

Publisert

Riibe har vært i Geelmuyden Kiese siden 2011, der hun startet som CFO og viseadm. dir. i GK Gruppen. Fra mars 2017 har hun ledet GKs norske virksomhet. Riibe er utdannet siviløkonom, og har tidigere hatt lederroller, blant annet i eventbyrået Concept Communication, tech start-up selskapet Snap TV og i ISS.

Karrieren startet som revisor i Arthur Andersen.

- Etter syv fantastiske og lærerike år er det tid for meg å gjøre noe annet. Samtidig vil jeg si at jeg kommer til å savne de supre kollegene mine og takke for alle mulighetene jeg har fått i GK. Jeg har vært leder i over 20 år, og gleder meg til å jobbe med blant annet ledelse fra et annet perspektiv. Jobben som partner i Considium byr også på et opplegg og en fleksibilitet som tiltaler meg, sier Nina Riibe i meldingen.

Nina Riibe.
Nina Riibe.

-Jeg ble overrasket da Nina meddelte sin beslutning, men jeg forstår begrunnelsen, sier Hans Geelmuyden, sjef i GK Gruppen og fortsetter:

-Nina og jeg har stått skulder ved skulder i syv år, og jeg er svært takknemlig for jobben hun har gjort for GK, sier Geelmuyden.

Powered by Labrador CMS