Fra Gambit til Get: Sebastian Eidem blir kommunikasjons­sjef i kabelselskapet

- Nå begynner det å svinge av satsingen vår på marked og kommunikasjon, sier toppsjef Gunnar Evensen.

Publisert

Get TDC fortsetter å styrke selskapets markeds- og kommunikasjons­avdeling, og har nå hentet en ny medarbeider fra PR-bransjen: 

 

Sebastian Eidem gir seg som spesialrådgiver i Gambit H+K etter seks år, for å bli presse- og kommunikasjonssjef i Get. Det opplyser selskapet i en melding. 

- Ved å få Sebastian som kommunikasjonssjef og Camilla Forberg som markeds- og kommunikasjons­direktør begynner det virkelig å svinge av satsningen vår på marked og kommunikasjon, sier CEO i Get og TDC Norge, Gunnar Evensen.

Sebastian Eidem vil nå få ansvaret for Get TDCs eksterne kommunikasjon i Norge.

- Sebastian har en variert bakgrunn fra studentpolitikk, UD, Forsvaret og ikke minst en lang rekke med relevante kundeerfaringer og utfordringer i Gambit. Han vil gi oss den kraften vi trenger for å drive nyskapning og kreativitet i dette arbeidet fremover, sier markeds- og kommunikasjons­direktør Camilla Forberg, og legger til: 

- Han er en spennende type som har hodet på rett plass når det gjelder å se totalen av kommunikasjons­virkemidlene.

Eidem selv er også glad for å være på plass:

- Jeg syns Get TDC representerer den bransjen og den delen av samfunnet som er i størst utvikling. Fusjonene og oppkjøpene som har vært i fokus den siste tiden viser at dette er definitivt en spennende sektor å jobbe i, sier Eidem.

- Get TDC har et stort kommunikasjonspotensial gitt hvor sentralt TV, bredbånd, mobil og IoT har blitt for oss alle de siste årene. Det spennet av kommunikasjons­muligheter gleder jeg meg veldig til å ta fatt på. Norge skal definitivt få høre mer om Get TDC fremover, avslutter han.

 

Powered by Labrador CMS