Maria Aas-Eng og Gretha Nicolaysen blir lederne for Mediekonferansen i 2019.

Maria Aas-Eng og Gretha Nicolaysen blir nye ledere for Medie­konferansen

Bransjeorganisasjonen Mediaforum sin årlige konferanse har bursdag og fyller 40 år. Nå med to kjente fjes til å lede det hele.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Den årlige Mediekonferansen, som er i regi av Mediaforum, fyller i 2019 40 år og samler den kommersielle delen av mediebransjen til fag og fest.

Nå er det klart at årets konferanse blir ledet av to tidligere styreledere, opplyser styreleder for Mediaforum, Pål Listuen, i en melding.

  • Gretha Nicolaysen er kommersiell direktør i Hegnar Media og var styreleder for organisasjonen i perioden 2010-2016
  • Maria Aas-Eng er er administrerende direktør i mediebyrået Red 

- Frivillighet og engasjement har alltid vært driverne for Mediekonferansen, og i 40 år har dyktige bransjekolleger bidratt med faglig påfyll. Dette gjør Mediekonferansen unik og det er med ydmykhet og ærefrykt vi tar fatt på arbeidet med å sette sammen den store jubileumskonferansen. Det er en kravstor gjeng, så vi må levere, men vi gleder oss, forteller Nicolaysen i meldinga.

- Mediekonferansen, Høstkonferansen, Fagkonferansen eller bare Mediaforum som mange kaller den har blitt en institusjon i mediebransjen og i år skal vi feire med brask og bram" sier styreleder for Mediaforum Pål Listuen.

- Vi ønsker å lage en storslått markering for hele bransjen og gi tilbake til våre medlemmer som har støttet oss i alle disse årene, sier daglig leder Trine Vik i en kommentar. 

Mediekonferansen 2019 arrangeres på Norefjell Spa torsdag 24. - lørdag 26. oktober.

Powered by Labrador CMS