Hanne Kathrine Bratholt er ansatt som ny utgavesjef i KK.

KK henter ny utgavesjef fra Se og Hør: – Som å ha fått Tiril Eckhoff på standplass

– Det er med et snev av ærefrykt jeg overtar jobben, sier Hanne Kathrine Bratholt.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Hanne Kathrine Bratholt er ansatt som ny utgavesjef i KK, opplyser magasinet.

Hun kommer fra Aller Media og Se og Hør, der hun har jobbet som journalist og reportasjeleder de siste tolv årene.

– Det er med et snev av ærefrykt jeg overtar jobben som utgavesjef i et magasin som har holdt seg relevant i snart 150 år. Jeg er fast leser av KK – til og med abonnent – og elsker miksen av tankevekkende journalistikk og deilig inspirasjon, alt med en klar visjon for hva bladet skal tilføre leseren, sier Bratholt.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

KK-redaktør Ingeborg Heldal ansatte tidligere i vår en ny mote- og skjønnhetsansvarlig, og sparer heller ikke denne gangen på superlativene.

– Dette er en nøkkelstilling i KK, og jeg er utrolig fornøyd med å ha fått Hanne Kathrine med på laget! Hun er har bunnsolid kompetanse, er språklig kjempesterk, kjenner merkevaren og målgruppen godt og blir en kjemperessurs for oss. Jeg gleder meg utrolig til å få henne på plass!

– Nå fikk jeg litt kritikk for å dra paralleller til mannlige idrettsstjerner i forbindelse med signeringer man er fornøyd med, så det skal jeg ikke gjøre denne gangen. Men la meg si det slik da, at det kjennes ut som å ha fått Tiril Eckhoff på standplass, sier Heldal.

Powered by Labrador CMS