Discovery Networks Norway. Hanne McBride.

Hanne McBride rykker opp - blir kommunikasjons­direktør i Discovery Norge

– Jeg takker for tilliten og gleder meg, sier hun i en pressemelding.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Hanne McBride går inn i rollen som kommunikasjonsdirektør for Discovery i Norge. Hun har jobbet som mediesjef i selskapet siden 2011, skriver Discovery i en melding.

– Jeg takker for tilliten og gleder meg til fortsettelsen i Discovery. De omfattende endringsprosessene hele bransjen står i nå, betyr store utfordringer rent kommunikasjonsfaglig. Jeg har alltid syns det er aller morsomst på jobb når utfordringene er store, så jeg føler meg privilegert. I tillegg leder jeg en avdeling bestående av svært kompetente folk som det er en fryd å jobbe med hver eneste dag, sier Hanne McBride.

Hun får skryt av  nordisk kommunikasjonsdirektør i Discovery, Espen Skoland: 

– Hanne McBride har hatt en sentral rolle i planleggingen og kommunikasjonen rundt flere av våre aller største suksesser, og hun er en svært erfaren, dyktig og tydelig fagperson. Det er naturlig at hun nå tar over mer av ansvaret for den norske kommunikasjonsoperasjonen, ettersom jeg har fått et større ansvar for den operative driften i Norge og i tillegg har rollen som nordisk kommunikasjonsdirektør, sier Espen Skoland, nordisk kommunikasjonsdirektør i Discovery og operativ leder for Discovery i Norge i meldingen. 

Skoland gikk i høst inn i en ny rolle som operativ leder for Discovery i Norge. Han er også kommunikasjonsdirektør for Discovery i Norden.– Det er veldig betryggende å kunne fylle kommunikasjonsdirektør-rollen i Norge med en jeg har jobbet tett med lenge og har full tiltro til. McBride kjenner bransjen og det norske medielandskapet svært godt, og har både et redaksjonelt og kommersielt hode, sier Skoland i meldingen.

Powered by Labrador CMS